Ertuğrulgazi’de Junior şölen!

Lacivert beyazlı kulübün önderliğinde düzenlenen ‘Mesken Junior Cup’ görkemli bir törenle tanıtıldı. 16-22 Mart tarihlerinde gerçekleşecek büyük şölende 54 takım ve 540 sporcu mücadele edecek.

Ertuğrulgazi’de Junior şölen!

TOLGA ÖZTAŞ

Bursa’nın köklü amatör spor kulüplerinden Ertuğrulgazi Mesken Spor Kulübü’nün düzenlediği “Mesken Junior Cup’ start aldı. Kulübün altyapı Koordinatörü Metin Serbest ve antrenör ekibi tarafından organize edilen, Ertuğrulgazi Mesken Spor Tesisleri’nde 54 takım ve 540 sporcunun 16-22 Mart tarihleri arasında mücadele edeceği organizasyonun açılış törenine ilgi büyük oldu.

Törene genç kramponların ailelerinin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Bursaspor Menajeri Adil Cenkçiler, Bursaspor yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu ve Nilüfer Belediyespor Başkan Yardımcısı Fuat Alparslan ile birçok konuk katıldı.

Okul ve spor ayrılamaz!

Turnuvanın açılış konuşmasını yapan Ertuğrulgazi Mesken Spor Kulübü Başkanı Nedim Kurtuluş, ‘Bölgemizde bulunan çocuklarımıza düzenli spor yapma şansı tanıyan güzel bir proje gerçekleştiriyoruz. Ben ailelere seslenmek istiyorum. Bence spor yapmadan okulunda başarılı olan çocuklarımız ile sporda başarılı olup okul okumayan çocukların bir farkı yok. İkisinide bir arada götürerek sağlıklı bireyler olmaları için mücadele eden’ dedi. Bursaspor’un yardımcı antrenörü Mehmet Kulaksızoğlu ise, ‘Böyle projelere her zaman destek vermeye hazırız. Bir haberinizle antrenmanlarınızı ve maçlarınızı izlemeye geliriz’ diye konuştu.

 

Futbol şöleninin açılışında 540 minik krampon seyircilerin büyük alkışları eşliğinde tek tek sahaya çıktı ve kendileri için hazırlanan parkuru koşarak geçti.

Turnuvada takımlar 16 Mart-22 Mayıs tarihleri arasında sadece pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 7 maç olmak üzere 280 müsabaka yapacak. Genç kramponlar okullarına göre, sabahçılar öğleden sonra saat 14.00-17.00 arası, öğlenciler ise sabah saat 09.00-11.30 arası maçlarını oynayacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X