Ertürk Motorlu Araçlar Bursa’ya şube açtı

Ertürk Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ertürk, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Bursa’da faaliyete geçmiş olmaktan dolayı gurur duyduklarını söyledi.

Ertürk Motorlu Araçlar Bursa’ya şube açtı

Ertürk, yaptığı açıklamada, gençlik yıllarımda başlayan otomobil tutkusunun Taksim Talimhane’de, otomobil yedek parça ithalatı ve ticareti yapan bir firmada meslek hayatına  atılmasına neden olduğunu belirtti.

Birkaç yıl süren yetişme döneminden sonra mesleğe olan ilgisinin 1982’de ticari hayata adım atmasını zağladığını dile getiren Ertürk, ”Kendi ismimi vererek 1982 yılında kurduğum ilk şahıs firmamın adı Ali Ertürk Motorlu Araçlar Ticaret oldu. 1985 yılında unvan değiştirerek Ertürk Motorlu Araçlar İthalat ve Ticaret Limited Şirketi adı altında faaliyete geçtik. Daima kendimizi bir adım ileriye taşımayı hedef edindik. 1997 yılında başlayıp günümüze kadar uzanan zorlu bir çalışma maratonu sonunda bugünkü geniş çaplı, perakende satış yapan mağazalarımızı kurduk. İstanbul, Ankara ve İzmir’de faaliyet gösteren şubelerimize Bursa Küçük Sanayi Sitesi’ndeki yeni şubemizi de eklemekten büyük bir gurur duyuyoruz. Hali hazırda Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi’nde ve yine Ankara’da İvedik Oto Sanayi Sitesi’nde yapımı devam eden iki yeni şubemizi de yakın zamanda faaliyete geçireceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X