Erzincan Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Erzincan Belediyesi tarafından personel motivasyonunu yükselmek ve sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Birimler Arası…

Erzincan Belediyesi Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

Erzincan Belediyesi tarafından personel motivasyonunu yükselmek ve sosyal bağları güçlendirmek maksadıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlenen Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı. 15 takımın mücadele ettiği turnuvada İşletme Müdürlüğü Parkomat takımı, birinci olurken ikinci Fen İşleri Müdürlüğü üçüncü ise İşletme Müdürlüğü oldu. Ödül törenine katılan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Spor, birliği beraberliği kardeşliği motivasyonu yükseltir. Bizde birimlerimiz arasındaki kardeşliği ve motivasyonu yükseltmek maksadıyla Başkanlık Kupası adında bir turnuva düzenledik. Bu turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Erzincan Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük destek veriyoruz. 1180 yakın lisanslı sporcumuzla ulusal ve uluslar arası platformda şehrimizin tanıtımına katkı sağlıyor katıldığımız turnuvalarda Türkiye ve dünya şampiyonları çıkartıyoruz ” dedi. Başkan Başsoy’un konuşmasının ardından birinci ,ikinci ve üçüncü olan takımlara kupaları Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy,Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Beyitoğlu ve Erzincan Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Oğuz Tekcan tarafından verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X