Erzincan Belediyesi’nden Kur’an Ziyafeti

Erzincan Belediyesi Ramazan ayının coşkusunu düzenlediği Erzincan da Ramazan Akşamları programlarıyla yaşatmaya devam ediyor. Kur’an okuma yarışmasınd…

Erzincan Belediyesi’nden Kur’an Ziyafeti

Erzincan Belediyesi Ramazan ayının coşkusunu düzenlediği Erzincan da Ramazan Akşamları programlarıyla yaşatmaya devam ediyor. Kur’an okuma yarışmasında 3 kez dünya birincisi olan Mısırlı ünlü hafız Muhammet Nas El-Şaab Kültür Evi arkasında Erzincanlılarla buluştu. Programa Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan eski Milletvekili Sabahattin Karakelle, Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Muhammet Nas El-Şaab tarafından okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından Bir konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “ Erzincan Belediyesi olarak hoş vakit geçireceğiniz programlar tertipediyoruz. Kültürümüzü geçmişten geleceğe yansıtabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu gün de Kur’an okuma yarışmasında 3 kez dünya birincisi olmuş ünlü hafız Muhammet Nas El-Şaab’ı sizlerle buluşturduk. Kendisini aramızda görmekten son derece memnun oldum. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum” dedi. Program okunan dualar eşliğinde son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X