Erzincan Cumhuriyet Ortakulunda Mezuniyet Sevinci

Erzincan Cumhuriyet Ortaokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 8. Sınıf mezunlarını gerçekleştirilen görkemli tören ile verdi.

Erzincan Cumhuriyet Ortakulunda Mezuniyet Sevinci

Erzincan Cumhuriyet Ortaokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 8. Sınıf mezunlarını gerçekleştirilen görkemli tören ile verdi. Gerçekleşen törene Erzincan İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürü Mehmet Atalay, öğretmenler ve öğrencilerle birlikte velileri katıldı. Tören ilk olarak Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Mehmet Atalay açıklamasında; “Emanet olarak aldığımız değerli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve personelim ile hizmet ederek, onların daha kendinden emin, istediğini bilen, hedefleri için cesaret ile hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven ve gören birer bireyler olarak sizlere büyük bir heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz. Bir anne ve baba şefkati ile kucaklayıp erdem ve bilgi ile donattığımız bir nesli daha bugün burada bazılarını uğurlarken bazılarını ise üst sınıfa geçirirken onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere teşekkür ediyorum. Okula ilk başladığınız günden bugüne kadar eğitildiniz, bilgi ve erdemle donatıldınız. Burada bir kısmınız mezuniyet yaşıyorsunuz. Bilirsiniz ki her mezuniyet başka bir basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizler gelecekte başarı ile okulunuzu, bizleri ve ailenizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Sizden sahip olmanızı istediğim 4 şey var. Birincisi sağlığınız, ikincisi mutluluğunuz, ahlaklı ve başarınız olmanınız ve vatanınıza ve milletinize hayırlı olmaktır. Hızla değişen bu dünyadaki değişimi kavrayınız, kavrayınız ki muhasır medeniyet seviyesine bizleri taşıyasınız. Sizlerden dürüst, adil ve iyi bir insan ile değerlerinize hâkim olmanızı arzuluyorum. Bütün toplumların ve ulusların umutları ve güvenceleri sizlerdir. Elbette bizimde geleceğimize güvencimiz sizlersiniz. Umuyorum ki sizler umudumuzu ve güvenimizi boşa çıkarmayacak, ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine çıkaracaksınız, buna bütün kalbimle inanıyorum. Cumhuriyet Ortaokulu yarınların güçlü ve büyük Türkiye’sini gerçekleştirecek, Erzincan ilimizin en önemli eğitim kurumlarından birisidir. Toplam 60 öğretmen, personel ve 692 öğrencisiyle en önemli eğitim kurumlarındandır.” dedi. Ardından öğrenciler hazırlamış oldukları mini konser ve oyunlarını sahnede sergileyerek öğretmenler ve velileri tarafından büyük alkış topladı. Tören sonunda ise mezun öğrenciler sahne önünde keplerini havaya atarak mezuniyetin tadını çıkardılar. Programın sonunda ise öğrenciler halay çekerek mezuniyet coşkusunu devam ettirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X