Erzincan’da 29 Bin 790 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erzincan’da 29 bin 790 paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele…

Erzincan’da 29 Bin 790 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Erzincan’da 29 bin 790 paket kaçak sigara ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre Erzincan Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında; Erzincan-Sivas Karayolu üzerinde durdurulan ve sürücülüğünü F.U. (48) isimli şahsın yaptığı 06 plakalı araçta yapılan aramada; değişik markalarda toplam 29 bin 790 paket kaçak sigara ile 1,02 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen sigaraların piyasa değerinin yaklaşık 175.000 TL olduğu ve önlenen vergi kaybının 145.000 TL olduğu bildirildi. Konu ile ilgili olarak F.U. isimli şahıs hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet’ suçundan yasal işlemler başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X