Erzincanlı Küçük Milli Sporcular Romanya’dan Madalyalarla Döndüler

Erzincan’ın badminton sporunda yetiştirdiği küçük milli sporcular Romanya’dan madalya ile döndüler. Romanya’da 3-5 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan 13…

Erzincanlı Küçük Milli Sporcular Romanya’dan Madalyalarla Döndüler

Erzincan’ın badminton sporunda yetiştirdiği küçük milli sporcular Romanya’dan madalya ile döndüler. Romanya’da 3-5 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan 13 yaş Balkan Şampiyonasında yaşları küçük olmasına rağmen milli takıma girmeyi başaran Erzincan’ın yetirmiş olduğu Cansu Erçetin ve Emirhan Budak şampiyonada Türkiye’yi başarıyla temsil ederek ilk milli maçlarında madalya’ya ulaşmayı başardılar. Romanya’da yapılan Küçükler Balkan Şampiyonasında Türk Milli takımı takım halinde Balkan Şampiyonu olurken ferdi maçlarda da Erzincan’ı ve Türkiye’yi temsil eden Cansu Erçetin ve Emirhan Budak çifti karışık çiftler kategorisinde en son Romen rakiplerini yenerek 3. olmayı başardı.Yine Erzincanlı sporcularından Emirhan Budak çift erkekler kategorisinde final oynayarak 2. olmayı başardı.Erzincan Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve milli takım hocaları Murat Sönmez ve Uğur Erçetin gözetiminde çalışan Erzincanlı sporcular gelecek içinde umut vaat ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X