Erzurumlular’dan BKK’ya ziyaret

Bursa Erzurum İspir Meydanlı Köyü Derneği ile Bursa Erzurum Oltulular Derneği’nin başkan ve yönetim kurulu üyeleri Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni ile bir araya geldi.

Erzurumlular’dan BKK’ya ziyaret

BKK Başkan Yardımcısı Lütfi Taşcı’nın eşlik ettiği ziyarette Bursa Erzurum İspir Meydanlı Köyü Derneği Başkanı Ali Alayoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Bursa Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Abdullah Akay ve yönetim kurulu üyeleriyle buluşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, hemşehri derneklerinin Bursa için önemli bir güç olduğunu söyledi. 

Türkiye’nin her bölgesinden Bursa’ya gelen vatandaşlarla bir masanın etrafında oturarak aynı hisleri taşıdıklarını ifade eden Çepni, Bursa’ya, Türkiye’ye ve Dünya’ya hep birlikte hizmet etmek istediklerini belirtti. Çepni, derneklerin, bir şehrin kültürünü diğer şehirlere aktarmada köprü vazifesi gördüğünü vurguladı. Bursa Erzurum İspir Meydanlı Köyü Derneği Başkanı Ali Alayoğlu ve Bursa Erzurum Oltulular Derneği Başkanı Abdullah Akay ise yeni göreve seçilen BKK Başkanı Hasan Çepni’ye başarılar diledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X