‘Esas işleri şimdi başlıyor’

Genç oyunculara tavsiyede bulunan Başkan Ali Ay, “Kendilerine hedef koymaları lazım. Hiçbir zaman ‘ben oldum’ dememeliler. Çok çalışarak Bursaspor formasını hak etmeliler” dedi.

‘Esas işleri şimdi başlıyor’

Bursaspor Başkanı Ali Ay, genç oyuncularla ilgili Olay Spor’a özel açıklamalar yaptı.

​İlk olarak altyapıya emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Ay, “Ali Turan burada büyük uğraş veriyor. Çocuklar maaşallah çalıştı ve şampiyon oldu. Ancak esas işleri bundan sonra başlıyor. Kendilerine hedef koymaları lazım, daha fazla çalışmaları lazım. 4-5 genç ismi kadromuza aldık. Birkaç tane daha alacağız. Birkaçını ise Yeşil Bursa’da değerlendireceğiz. Bursaspor’un geleceği Vakıfköy’de” diye konuştu.

HOCA NEDEN OYNATMASIN!

Adnan Örnek’le sürekli görüşme halinde olduklarını ifade eden Başkan Ali Ay, “Altyapımızda ne eksik varsa düzelteceğiz. Ben bahane üreten insan istemem. Herşeyi çözeceğiz. Altyapının bütçesi artacak. Bu çocuklar iyi şartlarla çalışacak. Dışarıya ne paralar veriyoruz, netice sıfır. Ne varsa gençlerde var. Ayrıca son dönemlerde ‘Hoca gençleri neden oynatmıyor’ diye bir algı oluştu. Gençler çok çalışacak o formayı hak edecek. O zaman hocamız neden oynatmasın. Hiçbir zaman ‘ben oldum’ dememeleri lazım’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X