Esence Tatil Köyü’nü Nas-Budakyol yapacak

Büyükşehir Belediyesi, Mudanya-Esence’deki TRT’den aldığı 237.8 dönümlük araziyi 43 milyon liraya Nas İnşaat-Budakyol İnşaat ortak girişimine sattı. Büyükşehir bu satışla 34.5 milyon kar elde etmiş oldu.

Esence Tatil Köyü’nü Nas-Budakyol yapacak

SEYİT GÜNDOĞAN

 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz başkanlığında dün toplanan Encümen’de gerçekleşen Kapalı Teklif Usulü İhale için 6 firma dosya alırken, sadece 1 firma iştirak etti. 

İhale için; Bize Proje Geliştirme, Ali Savcı, Alfadil Company, Öztimurlar İnşaat, B-Plas ve Nas İnşaat firmaları dosya alırken, bu firmalardan sadece Nas İnşaat-Budakyol İnşaat ortak girişimi fiyat teklifi verdi. Tahmini bedeli 42 milyon 804 milyon lira olan 237.8 dönümlük arazi için 43 milyon lira teklif sunan tek katılımcı Nas İnşaat-Budakyol İnşaat ortak girişimi ihaleyi kazandı. Nas İnşaat-Budakyol İnşaat ortak girişimi aynı zamanda İstanbul Yolu’ndaki T2 tramvay hattının da yüklenicisi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X