Eser’in Bursa mesaisi

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin çekimleri için dün memleketi Bursa’ya gelen Eser Yenenler, program öncesi Özlüce Doğa Koleji öğrencileriyle buluşarak keyifli bir söyleşiye imza attı.

Eser’in Bursa mesaisi

MAHMUT DURGUT

Bursalı başarılı oyuncu ve komedyen Eser Yenenler, dün Doğa Koleji öğrencilerine sürpriz yaptı. Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin çekimleri için geldiği Bursa’da öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştiren Yenenler, renkli buluşmanın sonunda küçük hayranlarıyla hep birlikte selfie yaptı. Eser Yenenler, büyük ilgi gördüğü etkinlikte çocuklardan çeşitli hediyeler de aldı.

ÖNCE BÖREK, SONRA YETENEK

Söyleşinin ardından İkizler Börek Hasan Usta’ya giden Eser Yenenler, kendine ziyafet çekti. Yemek sonrasında börek ustalarıyla birlikte mutfağa da giren Yenenler, işin püf noktalarını yerinde inceledi. Yoğun Bursa mesaisini ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin çekimleriyle tamamlayan Yenenler, Acun Ilıcalı, Murat Boz ve Özgü Namal’la yeni yetenekleri puanladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X