Eser’le de Acun’la da sorun yok

Önceki akşam ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de unutulmaz bir konser veren Oğuzhan Koç, sahne öncesi Eser Yenenler ve Acun Ilıcalı’yla sorun yaşadıkları dedikodularını yalanladı.

Eser’le de Acun’la da sorun yok

SERHAT HALLAÇ

HABERLERE GÜLÜYORUZ

Bursa’nın yetiştirdiği başarılı oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, önceki akşam ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de verdiği konserde hayranlarıyla buluştu. Sahne öncesi samimi açıklamalarda bulunan Koç, eski patronları Acun Ilıcalı’yla sorun yaşadıkları ve ekip arkadaşları Eser Yenenler’le ayrıldıkları yönünde çıkan dedikoduları yalanladı. Koç, ‘Sürekli çıkıyor bu haberler, nasıl oluyor ben de bilmiyorum. Haberleri yanyana okuyup gülüyoruz’ dedi.

FİLMDE ESER DE OYNADI

İbrahim Büyükak’la çektikleri ‘Yol Arkadaşım’ın yakında vizyona gireceğini belirten Oğuzhan Koç, Eser Yenenler’in filmde konuk oyuncu olarak yer aldığını da söyledi. Acun Ilıcalı’nın düğününe de film çekimi nedeniyle katılamadıklarını belirten Koç, ‘Acun abiye film kamerasıyla düğün hediyesi bir video çekip yolladık’ dedi. Açıklamalarının ardından sahneye çıkan Koç, şarkılarıyla alanı dolduran sevenlerini coşturdu. 

Oğuzhan Koç’u izleyenler arasında İbrahim Tatlıses’in küçük kızı Elif Ada ile annesi Ayşegül Yıldız da vardı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X