Esgin: ‘2019 Bursa’da yatırım yılı olacak’

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin Bursa ve bölgesine 2018 yılı itibariyle 1.3 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldığına dikkat çekti.

Esgin: ‘2019 Bursa’da yatırım yılı olacak’

Bursa ve bölgesine 2018 yılı itibariyle 1.3 milyar liralık ulaşım yatırımı yapıldığına dikkat çeken AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, “2018 tasarruf yılına rağmen hizmet ve yatırımlarımız artarak devam ediyor. 2019 yılı da Bursa’da yatırım yılı olacak” dedi. 

Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Çolak’ı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, ulaşımda 2018 yılında yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bursa’da devam eden ulaşım yatırımlarının 2018 tasarruf yılına rağmen artarak devam ettiğini kaydeden Esgin, “Bursa ve bölgesinde 1.3 milyar liralık ulaşım yatırımı gerçekleştirdik.

Doğancı Barajı mevkiinde yapılacak tünel ve viyadükleri içeren yol çalışması kısa süre içerisinde yeniden başlayacak. Doğancı-Erenler 10 kilometrelik yol çalışması proje çalışması devam ediyor. Karacabey yolu dahilindeki Badırga, Seyran ve Gölkıyı köprü ve kavşak çalışmaları tamamlanırken, bağlantı yolları da yıl sonunda bitecek.

Mustafakemalpaşa Güllüce, Taşköprü Köprülü Kavşak çalışması bitti. Tatkavaklı Köprülü Kavşak çalışması yıl sonunda tamamlacacak. Uludağ Yolu 30 km’lik yol çalışmasının 25 kilometresi tamamlandı. Yenişehir-İnegöl arası 24 kilometrelik yol çalışmasının 13 kilometresi bitti.

Kalan 11 kilometrelik yolda çalışmalar devam ediyor. Yenişehir-Bilecik yolunda devam eden 49 kilometrelik çalışmanın Bursa kısmındaki son 2 kilometresi bitiyor. İznik-Mekece yolunda 35 kilometrelik çalışmanın 20 kilometresi tamamlandı. Gemlik Serbest Bölge yol çalışması ile İnegöl-Mesudiye altgeçit çalışması tamamlandı” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X