Esgin ve Özen’den OLAY’a ziyaret… Bursa’ya yatırımlar devam edecek…

AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen, OLAY Medya’yı yeni yerinde ziyaret etti… Esgin ve Özen, ziyarette Türkiye ve Bursa gündemini değerlendirip, şehre yapılacak yatırımların devam edeceğini söylediler…

Esgin ve Özen’den OLAY’a ziyaret… Bursa’ya yatırımlar devam edecek…

AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Refik Özen, OLAY Medya’nın yeni yerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

OLAY Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ve köşe yazarları Ahmet Emin Yılmaz ve Mustafa Özdal’la görüştükten sonra yazıişlerinde de OLAY çalışanlarıyla bir araya gelen Esgin ile Özen, Türkiye ve Bursa gündemini değerlendirdiler.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, temmuz ayında yapılacak 13 milyarlık 240 milyonluk Ankara-Bursa yüksek hızlı tren projesinin ikinci etabının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi. Salgın sürecinde Türkiye’nin başarılı bir sınav verdiğini de dile getiren Esgin, “Covid-19 vakalarında, Bursa hep Türkiye ortalamasının altında yer aldı. Bunun en önemli nedenlerinden biri vaktinde alınan şehirlerarası ulaşıma getirilen kısıtlama oldu. Bu süreçte sadece devlet tarafından alınan yasaklar yeterli olmayacaktır, vatandaşlarımız da sağduyulu olmalı. Hastalığın öldürücülüğünün azaldığını söyleyebiliriz ancak bu rehavete yol açmasın” ifadelerini kullandı.

GECİKME YOK
Ali Osman Sönmez Hastane’sinin ihalesinin önümüzdeki günlerde gerçekleşeceğini kaydeden AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen de, Bursa Devlet Hastanesi’nin de proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Gemlik’e yapılması planlanan Yerli Otomobil Fabrikası ile ilgili herhangi bir gecikmenin söz konusu olmadığını dile getiren Özen, “Kısa bir süre sonra hafriyat çalışmalarına başlanarak, tahminen bu yaz içerisinde de temel atılacak. Hedefimiz 2022 yılı sonunda ilk otomotovi banttan almak” dedi. Erken seçim konusuna da değinen Özen, “Ben erken seçim olacağını zannetmiyorum. Bunu gerektirecek bir durumun olmadığı kanaatindeyim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X