Eşimden ayrı kalamam

Başrolünü oynadığı ‘İlk Öpücük’ filminin Bursa galasına eşi Imane Elbani’yle katılan Murat Yıldırım, hayat arkadaşını film çekimlerinde bile yanından ayırmadığını belirtti.

Eşimden ayrı kalamam

HAYAT ARKADAŞLIĞI BÖYLE BİRŞEY

Çekimleri Mudanya ve Gölyazı’da gerçekleştirilen ‘İlk Öpücük’ filminn Bursa galası, önceki akşam Podyumpark’ta yapıldı. Galaya rol arkadaşı Hayrettin, senarist Çağlar Yurt, yapımcı Shebnem Askin ve eşi İmane Elbani’yle katılan Murat Yıldırım, gittiği her yere hayat arkadaşını da götürmesini soran gazetecilere;  ‘Hayat arkadaşı denilen şey bu işte. Evlenip de ayrı kalmak çok hayat arkadaşlığına göre bir şey değil. Film çekimlerinde de yanımdaydı. O yanımdayken çok iyi hissediyorum’ dedi.

DALGIÇ KIYAFETİYLE MUDANYA’DA DOLAŞTIM

Film çekimleri süresince Bursa’da çok güzel zaman geçirdiğini belirten Murat Yıldırım, bir set anısını da paylaştı. Yıldırım, ‘Bursa’da ilginç zamanlar geçirdim. Filmin bir sahnesinde dalgıç kıyafetleriyle Mudanya sokaklarında koşuşturdum’ dedi. Komik oyuncu Hayrettin ise; ‘Çok keyifli bir filmdi. Benden filmdeki gibi tam öyle şapşik abi olur. Kız kardeşim olsa böyle olurdum’ dedi.

FERİT TELSEREN

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X