Eşine kimlik çıkartmaya çalışan kocaya şok sürpriz!

Mersin’de nüfusa kaydedilmeyen nikahsız eşi 25 yaşındaki Seda Temetaş’a kimlik çıkartmak isteyen 30 yaşındaki Ali Kulabaş’ın adına 32 ayrı dosyada toplam 332 bin 944 lira vergi cezası kesildiği ortaya çıktı.

Eşine kimlik çıkartmaya çalışan kocaya şok sürpriz!

Anne ve babası tarafından ihmal sonucu nüfusa kaydedilmeyen 4 çocuk annesi Seda Temetaş ile nikah kıyabilmek için yıldır kimlik mücadelesi veren fırın işçisi Ali Kulabaş, resmi yollardan sonuca ulaşamayınca çevresinden yardım istemeye başladı.

Bir tanıdık aracılığıyla 4 yıl önce Mali Müşavir H.T. ile tanıştı. Kulabaş, iddiasına göre H.T.’nin ‘Eşine kimliğini kısa sürede çıkartacağız’ vaadi üzerine İzmir’in Bornova İlçesi’ne gitti. Okuma yazma bilmeyen Kulabaş, H.T.’ye güvenerek önüne getirilen belgeleri imzaladı. Ancak o günden bu yana bir gelişme yaşanmadı. Geçtiğimiz günlerde eşinin kimliği olmadığı yönünde çıkan haberlerden sonra Kulabaş’ın evine İzmir Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan ‘sahte fatura düzenleme’ nedeniyle kesilen 32 ayrı vergi cezası geldi. 

Toplam 332 bin 944 lira ceza kesildiğini görünce şok olan Kulabaş., hemen vergi dairesine gitti. Adına İzmir’de temizlik şirketi kurulduğunu öğrenen Kulabaş, cezalara itiraz edip Cumhuriyet Savcılığı’na da suç duyurusunda bulundu. Okuma yazma bilmediğini ve günlük 50 lira yevmiye ile çalıştığını belirten Kulabaş, “İzmir’de attığım imzalarla adıma temizlik şirketi kurulmuş. Sahte fatura düzenlenmiş. Adresim bilinmediği için de bugüne kadar tebligat yapılamamış. Gazetelerde haber olunca, adresimi bulup tebligat yaptılar” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X