Eşini böyle savundu: Denize pijamayla mı girsin?

İrlandalı model eşi Chloe Loughnan ile yürüyüşte görüntülenen Serdar Ortaç, eşinin Instagram’daki cesur pozları için “Türk kültürünü kabullendi. Limitli yaşıyor ve ölçülü giyiniyor” dedi.

Eşini böyle savundu: Denize pijamayla mı girsin?

Posta’nın haberine göre, Serdar Ortaç’ın İrlandalı eşi Chloe Loughnan geçen hafta İtalya gezisi sırasında Instagram’dan cesur fotoğraflar paylaşmış, bazı takipçilerinin sözlü tacizine uğramıştı.

İstanbul’a dönen Chloe önceki gün eşi ile Bebek’teydi. Yürüyüşe çıkan çift objektifleri görünce mola verdi. Eşinin cesur pozları hakkında konuşan Ortaç, “Türk kültürünü kabullendi. Limitli yaşıyor, ölçülü giyiniyor.” dedi.

“TÜRK KÜLTÜRÜNÜ KABULLENDİ, ÖLÇÜLÜ GİYİNİYOR”

Eşinin Instagram hesabındaki cesur fotoğrafları hakkında konuşan şarkıcı Serdar Ortaç, “Genç kadın işte, güzel fotoğraflarını paylaşıyor. Denize pijamayla mı girsin? Chloe’nin Türkiye’ye alışması uzun sürdü. Ama Türk kültürünü kabullendi. Limitli yaşıyor, ölçülü giyiniyor. Kimseyi rencide etmemek için her şeyine büyük dikkat ediyor. Bir de dikkat etmese! Kimsenin hayatına, giyimine karışmamak lazım.” dedi.
 

“FOTOĞRAFLARI SERDAR’A GÖSTERİYORUM SORUN ETMİYOR”

Paylaştığı fotoğrafları eşine danıştığını söyleyen Chloe ise, “O fotoğrafları önce Serdar’a gösteriyorum. Hiç sorun etmiyor. Hem neyi kıskanacak ki? Plaja gidiyorum, haliyle bikini giyiyorum. Aynı zamanda işim bu, unutmayın ben modelim” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X