Eşini parkta öldürdü

Başkent`te 23 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Eşini parkta öldürdü
Kadınlar, onca yasal düzenlemeye ve çalışmaya rağmen ölmeye devam ediyor. Ankara’da 23 yaşındaki 2 çocuk annesi kadın, ayrılmak üzere olduğu eşi tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.
 
Olay, dün sabah saatlerinde Keçiören ilçesi Sancaktepe Mahallesi 1586. Sokak’taki bir parkta meydana geldi. İddiaya göre Tamer D. (30), uzun süredir ayrı yaşadığı eşi Tuğba D. ile görüşme isteğinde bulundu. Bunun üzerine ilköğretim okulundaki işine gitmeden önce annesi eşliğinde evden çıkan Tuğba D., eşi ile konuşmak için evlerinin yakınındaki bir parkta buluştu. Genç kadının annesi de kızı ile damadının görüşmesi için yanlarından uzaklaştı.
İkilinin bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başlaması üzerine öfkeli eş, yanında getirdiği kısa namlulu pompalı tüfekle 2 çocuk annesi eşini kafasından vurdu. Oturduğu banka yığılan genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Tamer D. ise hızla olay yerinden kaçtı.
 
ANNESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
 
Silah sesi üzerine olay yerine koşan anne, kızını kanlar içinde görünce sinir krizleri geçirdi. Silah sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.
 
POLİS KAÇAN KOCAYI ARIYOR
 
Çevre güvenliği alan polis ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Tuğba D.’nin cesedi, Keçiören Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X