Eşini ve kızını uyurken öldüren baba cezaevinde intihar etti!

Adana’da borçları yüzünden eşini ve kızını uyurken öldüren mahkum, cezaevindeki 3. intihar girişiminde, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Eşini ve kızını uyurken öldüren baba cezaevinde intihar etti!

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 22 Nisan 2014 günü meydana gelen olayda, kuaför Hakan Şimşek (41) mimar eşi Nazan Şimşek (45) ve kızı Ladin Şimşek’i (15) uyurken öldürdü. Daha sonra evden çıkıp arkadaşlarının yanına gitti. Olaydan 1 gün sonra ise yakınlarının anne kıza ulaşamaması sonrası polisin eve girmesiyle katliam ortaya çıktı. Olaydan sonra yakalanan Hakan Şimşek adliyeye çıkartılıp tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanmaya başlanan Hakan Şimşek, emniyetteki ifadesinde, “Borcum çoktu. ‘Sefil olmasınlar’ diye eşimi ve kızımı öldürdüm. Kafama sıkıp intihar etmeye giderken polis yakaladı. Pişmanım” demişti. 

Mahkemede ise cezaevinde ilaç içerek intihara teşebbüs ettiğini söyleyen Şimşek, “Yaptığımla en büyük cezayı kendime kestim. Psikolojim iyi değil. Savunmamı bir sonraki celse yapacağım” dedi. Mahkeme başkanı, Şimşek’e uyarıda bulunarak, önümüzdeki celse savunmasının alınacağını söyledi. Ancak Şimşek cezaevinde bu kez de bileğini keserek intihar etmek istedi ancak gardiyanların fark etmesi sonucu ikinci kez hastaneye kaldırılarak kurtarıldı. Hakan Şimşek yargılama sonunda 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 

HASTANEDE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRDÜ 

İki kez art arda intihar girişiminde bulunan Şimşek Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıklara Hastanesi’nde tedavi edilmeye başlandı. Bir süre burada tedavi gören Şimşek daha sonra ilaç tedavisi başlatılarak cezaevine tekrar gönderildi. Şimşek verilen ilaçları içmeyerek biriktirdi. Çok sayıda ilacı biriktiren Şimşek 4 Nisan 2015 günü ilaçların hepsini içerek intihar girişiminde bulundu. Ancak Şimşek’i gardiyanlar fark ederek Balcalı Hastanesi’ne kaldırılmasını sağladı. Şimşek yapılan müdahalelere rağmen 6 Nisan günü hayatını kaybetti. Şimşek’in cenazesi otopsi yapıldıktan sonra memleketi Ceyhan ilçesine bağlı Saygeçit Mahallesi’nde toprağa verildi. 

ÖZGECAN’IN KATİLİ İNTİHAR ETTİ SANILDI 

Şimşek’in intihar girişiminde bulunduğu gün, yattığı Kürkçüler Cezaevinde üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı canice öldüren Suphi Altındöken’in de aynı cezaevinde bulunmasından dolayı önce intihar girişiminde bulunanın Altındöken olduğu haberi yayıldı. Ancak daha sonra Altındöken’in intihar etmediği ortaya çıktı. 

Bir süre sonra intihar edenin eşini ve kızını canice öldüren Hakan Şimşek olduğu anlaşıldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X