Eşini ve kızını vurduktan sonra intihar etti

Bursa’nın Gemlik ilçesinde cinnet getiren kişi, tabancayla kızını öldürdükten, eşini ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Eşini ve kızını vurduktan sonra intihar etti

Alınan bilgiye göre, misafir oldukları kayınpederinin evinde cinnet getiren Kenan Şen (45), tabancayla eşi Seçil (37) ile 10 yaşındaki kızı Eda’yı vurduktan sonra başına ateş etti.

Silah sesleri üzerine uyanan kayınpeder Osman Sever, odaya girince kızı, damadı ve torununu kanlar içinde buldu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve polis, Kenan ve kızı Eda Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Sağlık durumu ağır olan Seçil Şen, ambulansla kaldırıldığı Bursa Muammer Ağım Gemlik Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesine sevk edildi.

Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında baba ve kızının cesetleri, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kayınpeder Sever, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece 23.00 sıralarında uyuduklarını belirterek, sabaha karşı sesler yüzünden uyandıklarını söyledi.

Odaya girince kızını bulamadığını anlatan Sever, “Balkondan atladı zannettim, damadımı çekince altında kızım vardı, nefes alıyordu. Torunumu da kurtarmak istedim ama cansız bedeniyle karşılaştım. Aramızda herhangi bir kavga ve sorun yoktu. Damadım Erzurum’da görev yaparken tayini İzmir’e çıktı. Bir hafta-10 gündür buradaydı, buraya yerleşeceklerdi. Birkaç gün önce de emekli olmak için dilekçe vermişti” diye konuştu.

SİLAHIN YANINDA DEPRESYON NOTU

Gemlik’te geçirdiği bunalım sonucu kızı Eda ve eşi Seçil Şen’i tabancayla vurduktan sonra eşi ve çocuğunun yanına uzanarak aynı silahla intihar eden ve MİT’ten emeklilik dilekçesini bir süre önce veren 45 yaşındaki Kenan Şen’in intihar notu bıraktığı ortaya çıktı. Silahın yanında bulunan notta, “Bu depresyon beni bir türlü bırakmıyor. Çok üzgünüm affedin” yazdığı belirtildi. 

BABA VE KIZI TOPRAĞA VERİLDİ

Olayda ağır yaralanan Seçil Şen’in Bursa Muradiye Devlet Hastanesi’nde tedavisi devam ederken, ölen Eda Şen ve babası Kenan Şen’in cenazesi Gemlik Çarşı Camii’nde ikindide kılınan namaz ardından Gemlik İlçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine, Kenan Şen’in kayınpederi ve Belediye Meclisi eski üyesi Osman Sivas, yakınları ile Gemlik Belediye Başkanı Ak Parti’li Refik Yılmaz katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X