Eşit doğduk, eşit yaşayalım!

Yeşil Tekstil’in düzenlediği örnek organizasyona Bursaspor’un altın kızları katıldı. Bursaspor Kadın Voleybol Takımı, Yeşim Tekstil çalışanları ile bir araya gelerek hem takımın durumunu hem de toplumsal cinsiyet eşitliği için düzenlenen panelde yer aldı.

Eşit doğduk, eşit yaşayalım!

TOLGA ÖZTAŞ

Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Bursaspor dün örnek bir organizasyonun içinde yer alarak Yeşim Tekstil’in düzenlediği ‘Evde, işte eşitlik’ paneline katıldı. Yeşim’in Gürsu’daki ana binasının içinde yer alan konferans salonunda gerçekleşen organizasyona filenin sultanlarının yanı sıra, Baş antrenör Emin İmen, Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur, Kulüp Lideri Emrah Özdeğirmenci ve çalışanlar katıldı.

HEDEF AVRUPA’YA AÇILMAK

Panelde tecrübelerini aktaran Bursaspor Kadın Voleybol takımı Başantrenörü Emin İmen, ‘Kadınlarımızı her alanda özgürlük tanımalıyız. Ayrıca onların duygusal olduğunu anlamalı ve öyle davranmalıyız’ derken takımın hedefinin de şampiyonluk olduğunu söyledi. İmen, ‘Çok iyi bir ekibe sahibiz. Öncelikle şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Ardından da aynı Büyükşehir Belediyespor gibi Avrupa Kupaları’na katılmalıyız’ diye konuştu.

SPORCULARIN EĞİTİM ZORLUĞU

Kaptan Bahar Ekinci, ‘Spor ile eğitim çok zor bir arada gidiyor. Ben tercih yapmak zorunda kalmıştım. Sporu tercih ettim ve üniversiteden atıldım. İnşallah aftan yararlanıp bitirmek istiyorum’ derken, ikinci kaptan Dilara Dağyer ise, ‘Ben de okulum bitsin diye Aydın’dan ayrılmadım ve 4 sene aynı kulüpte hedefi ne olursa olsun kaldım. Hatta reklam ve halkla ilişkiler okuduğum için hocalarımdan neden Beden Eğitimi bölümünde okumadığım sorgulanıyordu’ dedi.

Yeşim Tekstil Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Cesur ve Kulüp Lideri Emrah Özdeğirmenci, Bursaspor Kadın Voleybol takımına plaket taktim etti.

Filenin sultanları ise Yeşil Tekstil ekibine 16 numaralı yeşil beyazlı formayı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X