Eşiyle tartıştıktan sonra evini yakmak istedi

İnegöl`de, alkol aldıktan sonra eşiyle tartışan 33 yaşındaki Zülküf K., oturduğu koltuğu yakarak evini ateşe verdi. Çıkan dumandan etkilenerek baygınlık geçiren Zülküf K.’ya ilk müdahaleyi itfaiye ekipleri yaptı.

Eşiyle tartıştıktan sonra evini yakmak istedi
Olay, dün saat 22.00 sıralarında Mesudiye Mahallesi Zencefil Sokak’ta meydana geldi. 3 katlı binanın en üst katında oturan Zülküf K., alkol aldıktan sonra eşiyle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında eşinin evden ayrılmasına sinirlendiği öne sürülen Zülküf K., oturduğu koltuğu çakmakla yakmaya çalıştı. Daha sonra oturma odasındaki televizyonu balkondan atan Zülküf K. komşularının haber vermesi üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından evden çıkarıldı. Dumandan etkilenen ve dışarı çıkartılınca yere yığılan Zülküf K.’ya ilk müdahaleyi itfaiye ekipleri yaptı. Bir itfaiye görevlisinin kabanıyla üzerine örttüğü Zülküf K. daha sonra 112 Acil Servis görevlileri tarafından ambulansta tedavi edildi.
 
Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen Zülküf K. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X