Eski Bakan Bursa’nın bu ilçesinin başkan adayı! Özgür Özel’in teklifini kabul etti…

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı Şükrü Erdem’in CHP’nin Mustafakemalpaşa’dan belediye başkan adayı olacağını köşesinde paylaştı…

Eski Bakan Bursa’nın bu ilçesinin başkan adayı! Özgür Özel’in teklifini kabul etti…

Yılmaz, yazısında şu ifadeleri kullandı:

1991’de… Doğru Yol Partisi’nden Bursa Milletvekili seçildiğinde sürpriz oldu. Mustafakemalpaşalı genç eczacı Şükrü Erdem parlamentoya gitmesi yanında, Tansu Çiller hükümetinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak yer aldı.

Sonrasında…

Uzun süre siyaseti izlemekle yetindi. 2019’da dostlarını kıramadı ve İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı oldu. Son geceye kadar seçimi kazanacağı bekleniyordu, kıl payı farkla kaybetti.

Bu defa…

31 Mart yerel seçimi için CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den davet geldi. Erdem’i telefonla iki kez arayan Özel adayları olmasını istedi.

Şükrü Erdem de salı akşamı yaptıkları son görüşmede kabul etti.

Şimdi…

Mustafakemalpaşa’da belediyeyi en son 1973’te kazanan CHP, 51 yıl sonra yeniden kazanabilmek için Parti Meclisi’nde Şükrü Erdem’in adaylığı kararını alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X