Eski Bursa TEM müdüründen okunmuş F serisi 1 dolar çıktı!

Gözaltına alınan Bursa eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç.’nin üzerinden F serisi 1 dolar çıktı.

Eski Bursa TEM müdüründen okunmuş F serisi 1 dolar çıktı!

Bülent CİVANOĞLU/ÖZEL HABER

Bursa İl Emniyet Müdürülüğü Terörle Mücadele Şubesi geçtiğimiz günlerde Fetullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) kapsamında çoğu polis müdürü 29 kişiyi gözaltına almıştı. Bu kişilerin FETÖ/PDY üyesi oldukları yaptıkları usulsuz telefon dinlemelerinde edindikleri, istihbaratları bürokrat ve işadamlarına baskı kurmak için kullandıkları iddia ediliyordu.

Gözaltı alınan 29 kişiden 19’u tutuklanmıştı. Bu sabah saatlerinde sorgusu tamamlanan polis müdürleri 4. sınıf Murat S., 3 sınıf İhsan Y., 2. sınıf emekli Abdullah K. 2. sınıf emekli Ayhan Ö., 1.sınıf emekli Sezgin K.,  Emniyet Amirleri Ömer D., ve Ümit Ü., polis memurları Mehmet İ. ve Nevzat K., eski Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç. yoğun güvenlik önlemleri içerisinde adliyeye sevk edildiler.  

“15 Temmuz Darbe” girişimi ardından gözaltına alınan asker ve polislerin ev ve üzerinden örgütteki rütbelerini gösteren Fettullah Gülen, tarafından yollandığı iddia edilen okunmuş  1 dolarlıklar çıkmıştı. En yüksek rütbeyi belirleyen F serisi 1 dolar Bursa eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Murat Ç.’nin yapılan üst araması sırasında cüzdanında da bulundu. Murat Ç. 17/25 Aralık darbe girişimi sonrası görevden alınarak il dışına yollanmıştı. Hakında usulsüz dinleme iddiaları ile açılan davada tutuklanmış  kısa bir süre cezaevinde kalan Murat Ç. tahliye olduktan sonra Siirt Bölge Trafik Müdürlüğü görevine atanmıştı. 

İşte o dolar

www.olay.com.tr ÖZEL HABER

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X