Eski Bursa Valisi ve eski İl Emniyet Müdürü gözaltında

Bursa’da FETO operasyonunda, eski Bursa Valisi Şehabettin Harput ve eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla G.’nin de aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.

Eski Bursa Valisi ve eski İl Emniyet Müdürü gözaltında

Bülent Civanoğlu

Bursa’da FETO operasyonunda, eski Bursa Valisi Şehabettin Harput ve eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, eski Bursa Valisi Harput Ankara’da, eski Emniyet Müdürü Kahya ise Bursa’da gözaltına alındı. Harput’un, Bursa’ya getirileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan 84 kişiden içlerinde bürokrat ve işadamlarının olduğu 32 kişilik grup, örgütün mütevelli heyetinde yer alırken, geride kalan 46 kişinin ise himmet adı altında örgüte para verenler ve maddi yardımda bulunanlar olduğu bildirildi. 

Bursa eski İl Milli Eğitim Müdürüne FETÖ gözaltısı

FETÖ bağlantısı olduğu belirlenen Bursa eski Valisi Şahabettin Harput ve eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın ardından eski İl Milli Eğitim Müdürü Atilla G.’nin de gözaltına alınarak emniyete getirildiği öğrenildi. Atilla G.’nin sorgusu sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X