Eski Bursa Yolu asfaltla kaplandı

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının son durağı eski Bursa Yolu oldu. Çalışma ile OSB Köprüsü’nde oluşan trafik sirkülasyonunu azaltılması amaçlanıyor.

Eski Bursa Yolu asfaltla kaplandı

Baharın gelmesiyle birlikte üst yapı çalışmalarını başlattıkları ifade eden İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Şehrimizin çeşitli bölgelerinde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. OSB Köprüsü’nde devam eden çalışmadan dolayı, yolun önemi daha da arttığı için genişletilmesi uygun görüldü. OSB Köprüsü’nde yoğunlaşan trafik sirkülasyonunu azaltmayı amaçlıyoruz. Çalışma öncesinde kaplama işleminin yapılacağı bölgenin asfaltlanmaya hazır hale gelmesi için teknik olarak altyapı ve üstyapı işlemleri tamamlandı. Yapılan bu çalışmamız ile toplam bin 100 ton asfalt kaplama yapılacak. Çalışmanın belediyemize maliyeti 160 bin TL’dir” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X