Eski Bursasporlu futbolcu Survivor’da örnek aldığı ismi açıkladı!

Survivor Ünlüler Gönüllüler için geri sayım başladı. Ünlüler takımında yarışacak olan Bursasporlu eski futbolcu Sercan Yıldırım, yarışmada kendisi gibi eski bir futbolcu olan Ümit Karan’ı örnek aldığını söyledi.

Eski Bursasporlu futbolcu Survivor’da örnek aldığı ismi açıkladı!

Merakla beklenen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması için geri sayım devam ederken, Ünlüler takımında yarışacak olan Sercan Yıldırım ile Gönüllüler takımında yarışacak Evrim Keklik, Oğuzhan Uğur’un sunduğu Tehlikeli Sular programına katıldılar.

Sercan Yıldırım kimdir? Sercan Yıldırım kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

SURVIVOR’A KATILMASINA ESER YENENLER ARACI OLDU

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, Survivor’a katılma sürecinin çok hızlı geliştiğini söylerken, yarışmaya Eser Yenenler’in aracı olmasının ardından katıldığını dile getirdi.

ÜMİT KARAN’I ÖRNEK ALIYOR

Oğuzhan Uğur, konuklarına “Kendinizi yakın hissettiğiniz Survivor yarışmacısı kim” sorusunu yöneltti. Sercan Yıldırım, kendisi gibi eski futbolcu olan Ümit Karan’ın ismini söylerken, Evrim Keklik ise Nagihan Karadere’nin izinden gideceğini dile getirdi.

OĞUZHAN UĞUR SURVIVOR’I YORUMLAYACAK

Öte yandan ünlü Youtuber Oğuzhan Uğur, Survivor boyunca hem yorumlarıyla hem de konuklarıyla Tehlikeli Sular programını acunn.com’da sunacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X