Eski Ders Kitapları Geri Dönüşüme

İzmit Belediyesi, eski ders kitaplarının geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırılması için bir çalışma başlattı. İzmit Belediyesi Çevre Ko…

Eski Ders Kitapları Geri Dönüşüme

İzmit Belediyesi, eski ders kitaplarının geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırılması için bir çalışma başlattı. İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmayla geçtiğimiz öğretim yılı başında öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılan ders kitapları toplanarak geri dönüşümü sağlanacak. Bu konuda Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma yürüttüklerini belirten İzmit Belediyesi yetkilileri, “Eski kitapların çöpe gitmesini istemiyoruz. Bunun için de okul müdürleriyle görüşüp kitapları topluyoruz. Hedef 150 okuldan en az 100 ton eski kitabın toplanmasıdır. Böylelikle hem binlerce ağaç kesilmekten kurtulacak hem de ekonomiye önemli bir katkı sağlanmış olunacak” dediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X