Eski eşler gecelerde

Kısa süre önce boşanan şarkıcı İrem Derici’yle eski eşi radyocu Rıza Esendemir aynı gece farklı mekanlarda sevgilileriyle eğlenip keyif yaptı.

Eski eşler gecelerde

MEKANI AYRI TERK ETTİLER

Taze aşıklar İrem Derici’yle Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, felekten bir gece çaldı. Çift, çıkışta gazetecilerin olduğunu öğrenince çareyi mekanı ayrı terk etmekte buldu. Mekandan ilk önce Lider Şahin çıktı. Bindiği araçta İrem Derici’yi bekleyen Şahin, sevgilisinin geç gelmesine sinirlenip arkadaşlarını içeri gönderdi. İrem Derici’nin alkolü fazla kaçırdığı için dışarıya çıkamadığı öğrenildi.

FLAŞLAR PATLAYINCA ŞAŞIRDI

Sevgilisinin bir arkadaşının yardımıyla ancak mekandan çıkabilen Derici, soruları yanıtsız bırakarak araca bindi. İrem Derici ve Lider Şahin’in eğlendiği saatlerde, Derici’nin eski eşi radyocu Rıza Esendemir de esmer bir güzelle görüntülendi. Araçtan indiği anda flaşların patlamasıyla şaşıran Esendemir, tıpkı eşi eşi gibi kendisine yöneltilen soruları yanıtlamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X