Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Eski hastane arsası iki bakanlığa tahsis edildi

Orhangazi Devlet Hastanesi’nin geçtiğimiz yıl önce boşaltılan eski binasının arsası iki bakanlığa tahsis edildi.

Orhangazi Devlet Hastanesi'nin geçtiğimiz yıl önce boşaltılan eski binasının arsası

NEVZAT OKUMUŞ

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanı Mustafa Kaya, eski hastane arsasının Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis işlemlerinin tamamlandığı açıkladı.

Eski hastane binasının bulunduğu arsanın tamamının Sağlık Bakanlığı’na olan tahsisinin kaldırıldığını belirten Mustafa Kaya, “Arsanın 7 bin 871 metrekarelik kısmı ortaokul yapılmak üzere 2 yıllığına Milli Eğitim Bakanlığı’na ön tahsis olarak, geri kalan bin 876 metrekarelik kısmının da birinci basamak sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı’na kesin tahsisi uygun görülerek, bakanlık tarafından onaylandı ve tahsis gerçekleşmiş oldu” dedi.

Mustafa Kaya, Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu ile ilgili ihalenin ağustos ayı içinde yapılacağını ifade etti.


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı
Sıradaki Haber Bursa’da TOKİ tarafından satılacak konut sayısı ve yerleri belli oldu!