Eski kız arkadaşını pompalı tüfekle öldürüp…

Antalya’nın Kemer ilçesinde eski kız arkadaşını pompalı tüfekle öldüren kişi, aynı silahla intihar etti.

Eski kız arkadaşını pompalı tüfekle öldürüp…

Turan Erişgin (28), Kiriş Mahallesi’ndeki bir otelin önünde, eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen Fatma Alp’i (39) pompalı tüfekle göğsünden vurdu.

 

Daha sonra havaya 2 el ateş açan Erişgin, tüfeği göğsüne dayayarak intihar etti.

 

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Alp’in hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Yaralı Erişgin ise Kemer Devlet Hastanesine kaldırıldı. Antalya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen Erişgin, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Alp’in cenazesi, incelemelerin ardından Kemer Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

 

– Telefonda tehdit etmiş

 

Görgü tanığı Katibe Erdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erişgin’in dün Alp’i telefonla arayarak kaçmak istediğini, Alp’in ise çocukları olduğu ve gelemeyeceğini söylediğini belirtti.

 

Erişgin’in telefonda “Eğer gelmezsen ikimizi de öldüreceğim.”, Alp’in ise “Ölmek istemiyorum çocuklarım var.” dediğini öne süren Erdem, “Sabah iş yerine geldik. Servisten iner inmez adam önümüze çıktı. Ben de ‘Fatma sen git onunla, biz polise haber verir seni buldururuz yoksa ikimizi de öldürecek.’ dedim. Fatma beni önüne çekti. ‘Çekil yoksa seni de vuracağım.’ deyince oradan kaçtım.” diye konuştu.

 

Öte yandan, Alp’in daha önce evlenip boşandığı ve 5 çocuğu olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X