Eski meleğin içini gösteren gelinliği olay oldu!

Victoria’s Secret’ın eski modellerinden Shanina Shaik, DJ Ruckus’la Bahamalar’da evlendi. Mankenin plaj düğününde tercih ettiği transparan gelinlik ise dikkatleri üzerine çekti.

Eski meleğin içini gösteren gelinliği olay oldu!

Bahamalar’da yapılan plaj düğününden ilk fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı. 27 yaşındaki Avustralyalı model, düğününde, baştan aşağı dantel işlemeli, transparan bir gelinlik giydi.

abc-011.jpg
 

KRALİYET AİLESİNİN MODACISINA DİKTİRDİ

Güzel mankenin seçtiği cesur dekolteli gelinlik, İngiliz tasarımcı Ralph & Russo imzası taşıyor. Shaik’ın seçtiği tasarımcı, Prens Harry ile evlenerek İngiliz kraliyet ailesinin gelini olacak Meghan Markle’ın da favori tasarımcısı. Markle’ın da gelinliğini Ralph & Russo’ya hazırlattığı biliniyor.

MÜCEVHERLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Shaik, düğününde Lorraine Schwartz imzalı mücevherleriyle de dikkat çekti. Shaik, düğünün ardından gelinliğini değiştirdi ve düzenlenen after-partide eğlendi. Ünlü model partide, Michael Costello tasarımı elbisesiyle boy gösterdi.

ppp-001.jpg

asdsbh.jpg

gjhfg.jpg

1111-001.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X