Eski sevgilisini eve çağırıp…

Antalya’da tartıştığı eski sevgilisi 22 yaşındaki Semih Al’ı eve çağırıp, banyoda kalbinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan 23 yaşındaki Selma Yıldız, annesini duvara çarpıp bayıltması üzerine kendisinin de korkup mutfaktan bıçağı aldığını öne sürerek, “

Eski sevgilisini eve çağırıp…

Geçen yıl temmuz ayında Elazığ’ın Palu İlçesi’nden Antalya’ya gelen Semih Al, eski sevgilisi Selma Yıldız’ın annesi Fatma Yıldız ile birlikte oturduğu Duraliler Mahallesi 4582 Sokak’taki evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma sonrası Selma Yıldız, Semih Al’ı kalbinden bıçakladı. Semih Al hastanede yaşamını yitirdi. Selma Yıldız ile annesi Fatma Yıldız hakkında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

ÖLENİN AVUKATI SANIĞI SUÇLADI

Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 8’inci duruşmasına, tutuklu sanık Selma Yıldız, tutuksuz yargılanan annesi Fatma Yıldız ile tarafların avukatları katıldı. Semih Al’ın yakınlarının avukatı Göksu Aslan, sanıkların Semih Al’dan korkup Elazığ’dan Antalya’ya kaçtıkları iddiasının doğru olmadığını tekrarladı. Aksine Semih Al’ı Elazığ’dan Antalya’ya çağıranın Selma Yıldız olduğunu öne süren avukat Göksu Aslan, ikilinin Antalya’da 19 gün boyunca sık sık görüştüğünü belirtti. İddiasını kanıtlamak için 11 Temmuz 2014’ten cinayetin işlendiği 30 Temmuz 2014 tarihine kadar olan süreçte ikilinin cep telefonlarının baz istasyonlarından alınan sinyallerin dökümünü mahkemeye sunan avukat Göksu Aslan, sanıkla maktulün 19 gün boyunca aynı adreste kaldığını, zaman zaman ikilinin ayrıldığını savundu. 

Selma Yıldız’ın avukatı Gürsel Dağadası ise, Semih Al’ın yakınlarının avukatının iddialarına karşılık, “Müvekkilim zaten Semih Al ile Antalya’da görüştüklerini beyan etmektedir” dedi. Olayın tasarlayarak işlenen bir cinayet olmadığını ileri süren Dağadası, detaylı savunmayı daha sonra yapacaklarını söyledi.

‘ANNEMİ DUVARA ÇARPIP BAYILTINCA BIÇAK ALDIM’

Duruşmada tutuksuz yargılanan annesine sarılıp göz yaşları içinde savunmasını yapan Selma Yıldız ise olayın isteyerek olmadığını söyledi. Semih Al’ın annesini duvara çarpıp bayıltması üzerine kendisinin de korkup mutfaktan bıçağı aldığını kaydeden Selma Yıldız, “Semih’e karşı kendimi ancak bu şekilde savunabilirdim. Başka çarem kalmamıştı” dedi.

Tutuksuz yargılanan Fatma Yıldız da suçsuz olduklarını söyledi. Duruşma, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X