Eski şöhretlerle çok özel bir gün

Oğuz, Hami, Semih, Ali Gültiken ve Hasan Şaş, dün Bursa H Tipi Cezaevi’nde genç hükümlü-tutuluklarla buluşup, moral verdiler.

Eski şöhretlerle çok özel bir gün

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen ‘Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor’ projesi kapsamında futbol dünyasının ünlü isimleri, Bursa’daydı… H Tipi Cezaevi’nde hükümlülerle güzel bir gün geçiren Oğuz Çetin, Hami Mandıralı, Semih Yuvakuran, Ali Gültiken ve Hasan Şaş, organizasyonun sonunda gençlerle 20’şer dakikalık maç da yaptılar. Bu önemli projede Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abrurahim Boynukalın ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin de hazır bulundu. 

NE MUTLU BİZE

Çekişmeli geçen mücadelede Hasan Şaş, zaman zaman hakeme olan isyanıyla izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Gün boyunca Bursa’da yer alan eski Milli futbolcular, hükümlü-tutuklular ile birlikte cezaevinde yemek yerken, karşılaşma sonrasında ise genç hükümlü-tutuklulara top ve çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu. Eski Milli futbolculardan Semih Yuvakuran, ‘Kendi şehrimde olmaktan, böyle bir organizasyona katılmaktan dolayı mutluyum. Bu arkadaşlar, kader mahkumu. Sonuçta kimse böyle bir yerde kalmak istemez. Ama, bir gün dahi olsa onları şu havadan uzaklaştırabildiysek ne mutlu bize’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X