Eski Trabzonlu Bursaspor yolunda

Karadeniz temsilcisinin 2014-2015 sezonunda 6 milyon Euro’ya transfer ettiği Waris Majeed’in menajeri bugün Bursa’da olacak

Eski Trabzonlu Bursaspor yolunda

Geçen sezon Fransa’da küme düşen Lorient takımında 35 maça çıkan ve 9 gol, 4 asistlik bir performans gösteren Ganalı oyuncu hem forvette hem de iki kanatta görev yapabiliyor.

Yaptığı takviyelerle savunmadaki problemi çözen Bursaspor, hücum bölgesi için de atağa geçti. Geçen sezon kanatlarda ve forvet hattında büyük sıkıntı yaşayan yeşil beyazlıların bu doğrultuda 2014-2015 sezonunda Trabzonspor’da forma giyen Waris Majeed’le irtibata geçtiği belirtildi. Geçen sezon Fransa’da küme düşen Lorient takımında forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun menajerinin bugün Bursa’da olacağı belirtildi.

İSTEDİĞİNİ YAPAMADI

Kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması bulunan Waris Majeed’in kiralık olarak yeşil beyazlı kulübe geleceği bildirildi. Forvet ve her iki kanatta da görev yapan tecrübeli futbolcu geçen sezon 35 maça çıktı ve 9 gol, 4 asistlik bir performans gösterdi. Ganalı oyuncu 1 sezon formasını giydiği Trabzonspor’da ise 29 maçta 4 gol atıp 2 asist yaparak beklentilerin altında kalmıştı.

AVRUPA’NIN DEVLERİ İSTEMİŞTİ

Kariyerinde Spartak Moskova’da da forma giyen Waris Majeed, Rus ekibinden Trabzonspor’a tam 6 milyon Euro’ya transfer olmuştu. Karadeniz temsilcisinden Lorient’e ise 4 milyon 250 bin Euro’ya giden tecrübeli oyuncuyu Teknik Direktör Paul Le Guen’in de yakından tanıdığı belirtildi. Gana Milli Takımında da 25 kez forma giyen  Waris Majeed ismi bir dönem Avrupa’nın dev kulüpleriyle anılıyordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X