Eskiden çalıştığı pizzacının 3 şubesini soydu

Kocaeli’nde, daha önceden çalıştığı pizza firmasının Kocaeli, Sakarya ve Çorum’daki şubelerinden 19 bin lira ile çek ve senetleri çaldığı iddia edilen kişi Bursa’da gözaltına alındı.

Eskiden çalıştığı pizzacının 3 şubesini soydu

Alınan bilgiye göre, bir pizza firmasının İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’ndeki şubesinden 4 bin lira ile çek ve senetlerin çalınması üzerine, yetkililer durumu polise bildirdi.

 

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, zanlının daha önce aynı firmanın başka bir şubesinde çalışan H.E. (21) olduğunu belirledi.

Bursa’da yakalandı

 

Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis ekipleri, Bursa‘da olduğunu tespit ettikleri H.E’yi düzenledikleri operasyonda gözaltına aldı.

 

H.E’nin kiraladığı otomobilde yapılan aramada, hırsızlık olayında kullandığı öne sürülen çekiç, keser ve benzeri eşyalar ile çek defterleri ele geçirildi.

 

Şüphelinin, aynı firmanın Sakarya’daki şubesinden 8 bin lira, Çorum’daki şubesinden de 7 bin lira çaldığı iddia edildi.

 

Öte yandan, zanlının bu olaylardan önce de aynı firmanın İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki şubesinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle tutuklandığı ve bir süre sonra serbest kaldığı öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından H.E, Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X