Eskişehir’deki Sendika Üyeleri De Teröre Karşı Yürüdü

Eskişehir’deki bazı sendika örgütü üyeleri, son günlerde artan terör olaylarına karşı Hamamyolu’nda buluşarak Çarşı Camii’ne yürüdü. Hamamyolu’nda…

Eskişehir’deki Sendika Üyeleri De Teröre Karşı Yürüdü

Eskişehir’deki bazı sendika örgütü üyeleri, son günlerde artan terör olaylarına karşı Hamamyolu’nda buluşarak Çarşı Camii’ne yürüdü. Hamamyolu’nda buluşan ve ellerinde Türk bayrakları ve çeşitli pankartlar bulunan kalabalık grup, toplanma yerinde sloganlar atarak terörü lanetledi. Burada açıklamalarda bulunan Memur-Sen İl Temsilcisi Muammer Karaman, kelimelerin kifayetsiz kaldığını söyledi. Türkiye’nin Doğusunun da Batısının da aynı acıları yaşadığını anlatan Karaman, “Büyük Memur-Sen ailesi olarak, Dağlıca ve Iğdır olmak üzere ülkemizin çeşitli şehirlerinde yaşanan ve milletimizi derinden sarsan eli kanlı terör örgütünün saldırılarını şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi. “BARIŞA ÇAĞIRIYORUZ” Her gün gelen şehit haberlerinin ocaklara ateş düşürdüğünü aktaran Kararman, “Her gün gelen şehit haberleri ile ocaklara düşen ateş bütün yürekleri dağlamakta ve bıçak kemiğe dayanmaktadır. Biz, büyük Memur-Sen ailesi ve sivil toplum kuruluşları olarak, bölge halkı incitilmeden terörün kökü kazınana kadar verilecek sosyal, siyasal ve askeri mücadelenin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. PKK ve diğer terör örgütlerini barışa; ateşkese değil, doğrudan doğruya silah bırakmaya, ülkemizi terk etmeye veya teslim olarak haklarında verilecek kararı beklemeye çağırıyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından sloganlar atan grup üyeleri, Çarşı Camii’ne gelerek yürüyüşü sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X