Eskişehirsporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Eskişehirspor Taraftarlar Birliğinin hazırladığı iftar yemeği etkinliğinde Eskişehirsporlu taraftarlar bir aray…

Eskişehirsporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Eskişehirspor Taraftarlar Birliğinin hazırladığı iftar yemeği etkinliğinde Eskişehirsporlu taraftarlar bir araya geldi. Eskişehir’in Adalar mevkisinde Porsuk çayı etrafında gerçekleştirilen iftar yemeği organizasyona, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ve Eskişehirsporlu taraftar katıldı. Yemeğin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mehter dinletisi katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşatırken Eskişehirspor’un tribün gruplarından Nefer’e üye olan bir topluluk Porsuk çayı üzerindeki köprüde toplanarak, meşaleler yakıp tezahüratlarla katılımcıları coşturdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X