Eşkıya’da flaş değişiklik!

7. sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yeni bir gelişme yaşandı.

Eşkıya’da flaş değişiklik!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Onur Tan’ın yönettiği, başrollerini Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın paylaştığı dizi bomba isimlerden oluşan yeni kadrosuyla yine salı akşamları reytingleri silip süpürmeye geliyor.

Uğur Yücel’in uzun zaman sonra Urfalı bir karakter olan Ağa Dayı’ya hayat verdiği dizide Levent Ülgen, Nurseli İdiz, Servet Pandur, Tardu Flordun, Burcu Binici, Ragıp Savaş, Hazım Körmükçü, Erem Vurdem, Alara Turan, Serdar Deniz ve Yosi Mizrahi rol alıyor.

Dizinin yeni bölümlerinde bir de önemli gelişme yaşandı. Dizinin yapımcısının artık atv İç Yapımlar değil, BVB Yapım olduğu öğrenildi.

Öte yandan Ozan Akbaba’nın hayat verdiği İlyas’ın birinci bölüm fragmanında ölüp ölmediği merak konusu oldu. Başarılı oyuncunun diziye devam ettiğini duydum ama bu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz olunca her an her şeyin olabileceğini de göz önüne almak gerek.

Barbaroslar’da büyük değişim devam ediyor

ES Film’in dev prodüksiyonlu “Barbaros Akdeniz’in Kılıcı” dizisinde senarist ve yönetmen değişikliğinin ardından hikâye de yön değiştiriyor. Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’yi buluşturan dizide hikâyeye yeni oyuncular katılacak. Serdar Özönalan ve Hasan Erimez’in yazdığı yeni bölümlerde aralarında Melis Babadağ ve Gülcan Arslan’ın da olduğu kadın oyuncular da hikâyedeki değişiklik nedeniyle projeye veda edecek. Yeni oyuncular yakında belli olucak.

Yetimhane sahnelerinin de artık olmayacağı diziye Hızır’a (Ulaş Tuna Astepe) partner gelecek. Meryem rolü için şu günlerde görüşmeler devam ediyor. Meryem Aslen İtalyan bir ailenin kızıdır. Önceki adı Maria’dır. Küçükken ailesi öldürülmüş, sağ kalan abisiyle beraber esir tüccarlarının eline düşmüştür. Fakat abisi ayrı esir pazarına, kendisi ayrı esir pazarına götürülmüştür. O günden sonra da hiç haber alamamış, bir daha abisini bulamamıştır. Yıllardır içinde taşıdığı yaradır abisi… Daha sonra kendi rızası ile Müslüman olan Maria, adının İslam’daki karşılığı olan “Meryem” ismini almıştır. Bugüne kadar kendini adadığı işlerden ötürü aşk mevzularına hiç bulaşmayan Meryem, Hızır’la tanıştıktan sonra kendini derin ve zorlu bir gönül yolculuğunun içinde bulacaktır.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X