‘Esnaf indirimli fiyat istiyor’

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, faturalara yansıtılan hizmet, sayaç okuma ve şube yolu bakım bedeli gibi bedellerin kaldırılması gerektiğini kaydetti.

‘Esnaf indirimli fiyat istiyor’

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkarlarların yüksek tutarda elektrik ve su faturası ödediklerini savundu. 

Doğalgaz fiyatlarının düşmesine rağmen elektrik ve su fiyatlarında azalma yaşanmadığını ifade eden Palandöken, ”Eskiden su bedelleri elektrikten az olurdu. Son dönemde su bedellerinin elektriği geçmesi düşündürücüdür. Diğer kesimlere uygulanan indirimli fiyatlar esnafımıza da uygulanmalı” dedi. 

Yüksek elektrik ve su faturalarının esnaf ve sanatkarlar başta olmak üzere toplumun her kesiminin ortak sorunu olduğunu belirten Palandöken, ”Faturalara yansıtılan hizmet, sayaç okuma ve şube yolu bakım bedeli gibi haksız tahsil edilen bedeller kaldırılmalı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X