Esnaf mağdur olmayacak

Mudanya esnafının sorunlarını dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, sahip projesi nedeniyle hiçbir esnafın mağdur olmayacağını söyledi.

Esnaf mağdur olmayacak

ÖMER BİLİK

Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi ziyaret etti. Mudanya esnafının sahil projesi yapımı sırasındaki mağduriyetlerini ve sıkıntılarını dile getiren Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, Başkan Altepe’den Mudanya esnafını sevindirici haberler aldıklarını söyledi.

Başkan Altepe’ye çalışmaları devam eden sahil projesinden doğan mağduriyetin esnafı zorladığını anlattıklarını ifade eden Usta, “Başkan Altepe sahil projesi inşaatının bir yılı geçmeyeceğini söyledi. Bu arada sahil projesiyle, yerleri olan esnafın haklarının saklı kalacağını, hiçbir esnafın mağdur edilemeyeceğini esnafa bildirmemizi istedi. Başkan Altepe Mudanya esnafının her türlü sorununda yanında olacağını da vurguladı” dedi.

Usta, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin kendilerine gösterdiği ilgiden büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X