Esnaf Odası Başkanı isyan etti! Ödeyecek param yok! 15-20 arkadaşımız işi bıraktı…

Bursa Kantinciler Odası Başkanı Recep Çam, olay.com.tr canlı yayınında Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’ın konuğu oldu. Çam, kantincilerin bitik durumda olduğunu belirterek, çektikleri kredilerin ertelenmesini istedi…

Esnaf Odası Başkanı isyan etti! Ödeyecek param yok! 15-20 arkadaşımız işi bıraktı…

Bursa Kantinciler Odası Başkanı Recep Çam, olay.com.tr canlı yayınında Olay Gazetesi Yazarı Mustafa Özdal’ın konuğu oldu.

Çam, kantincilerin bitik durumda olduğunu belirterek, çektikleri kredilerin ertelenmesini istedi…

Oda Başkanı Recep Çam;

“Hükümetin açıkladığı destek paketinden beklentimiz çoktu ancak bize göre dağ fare doğurdu. Bizim esnafımız bundan faydalanacak mı kesin bir şey yok. Genelgeyi bekliyoruz. En büyük sıkıntımız geçen Mart ayından sonra kullandığımız kredilerle ilgili. Kantinciler artık son noktada; bütün üyelerimiz bitik durumda. Bıçak kemiğe dayandı.  15-20 kantinci esnafımız iş bıraktı.  Çekilen kredilerle ilgili Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Halkbank Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdık, cevap bekliyoruz. Krediler ertelenmezse ödeyecek paramız yok. Arabam var hacizli, evimi satsam nasıl satacağım” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X