Esnaflar 35 yıl öncesini yaşadı

Ticari hayatında 35 yılını dolduran esnaflar, Ahilik Haftası dolayısı ile yapılan etkinlikler çerçevesinde, İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Esnaflar 35 yıl öncesini yaşadı

İznik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Akçaalan, “Oda yönetimi olarak ülkemize, ilçemize ekonomik katkı sağlayan, hizmet eden, bu amaç doğrultusunda 35 yılını tamamlamış esnaf arkadaşları onurlandırmayı düşündük. Kendilerine birer plaket ve odamıza ilk kayıt olurken kullanmış oldukları resimlerin işlenmiş olduğu bir çini tabak hazırladık” diye konuştu.

Kaymakam Ali Hamza Pehlivan tarafından ödülü takdim edilen 79 yaşındaki 44 yıllık esnaf  Mehmet Sayın da yaptığı konuşmada, Manisa’nın Demirci ilçesinden at üzerinde halı satmak düşüncesi ile bu bölgeye geldiğini ve burada dükkan açtığını ifade ederken, “Esnaflık sürem içinde bana her türlü desteği veren İznik’e elimden geldiğince ben de destek olmaya gayret ettim. İnsanın memleketi doğduğu yer değil, doyduğu yerdir, ben İznikliyim. Esnaflar olarak bir arada olursak hiçbir zorluk karşısında sıkıntıya düşmeyiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X