Esnaftan Şehitler İçin Lokma

Kayhan esnafı son zamanlarda artan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için lokma döktürdü. Kayhan Kasaplar mevkiinde gerçekleştirilen…

Esnaftan Şehitler İçin Lokma

Kayhan esnafı son zamanlarda artan terör olaylarında şehit olan asker ve polisler için lokma döktürdü. Kayhan Kasaplar mevkiinde gerçekleştirilen lokma hayrına, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Metin Karakurt, MHP Milletvekili aday adayı Rıza Gençoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen ve çok sayıda katıldı. Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, “Kayhan esnafımızın şehitlerimiz adına döktürdüğü lokma hayrının kabulünü diliyorum. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi. Şehit acılarının kendilerini derinden yaraladığını ifade eden MHP Merkezefendi Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Metin Karakurt da “Artık yeter, diyoruz. İçimiz yanıyor; kelimelerin yetersiz kaldığı noktadayız. Allah milletimize ve memleketimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Her zaman olduğu gibi yine duyarlılığını gösteren Kayhan mahalle esnafımızın lokma hayrının Allah katında kabulünü diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X