ESOB Sekmen’i Ağırladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ın daveti üzerine yönetim kurulu üy…

ESOB Sekmen’i Ağırladı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat’ın daveti üzerine yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanlarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Esnafın sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü istişare toplantısında konuşan Başkan Sekmen, Erzurum’un kalkınması için yatırım ve üretim merkezine dönüşmesi gerektiğini belirtti. Erzurum’u yatırım ve üretim merkezi yapacaklarını belirten Başkan Sekmen, “Bunları yaparsak Erzurum kalkınır, yapmazsak mevcut şikâyetlerimiz artarak devam eder” dedi. Başkan Sekmen ayrıca belediye bünyesinde kurdukları bakır işlemeciliği atölyesini daha da genişleteceklerini söyledi. Halen 14 kişinin istihdam edildiği atölyede çalışan sayısını 25’e çıkaracaklarını anlatan Başkan Sekmen, üretimi de artırmayı hedeflediklerini vurguladı. ESOB Başkanı Rasim Fırat’ta esnafın sorunlarına çözüm bulma noktasındaki gayretlerinden dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür etti. İstişare toplantısının sonunda Başkan Sekmen, ESOB Başkanı Rasim Fırat’a Erzurum Bakırı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X