Esra Erol’da evlenen Caner’in Rus mankenle yasak aşkı

İzdivaç programında evlendiği Berke’den henüz boşanmayan Caner Toygar, sosyal medyadan aşk yaşadığı konuşulan Rus asıllı manken Albina Albi ile fotoğraflarını paylaştı.

Esra Erol’da evlenen Caner’in Rus mankenle yasak aşkı

Esra Erol’un evlendirme programında Berke Kentli ile evlenen ancak daha sonra şiddet iddiaları ile boşanma aşamasına gelen Caner Toygar’ın yeni sevgili yaptığı konuşuluyor.

esra-erol-da-evlenen-caner-rus-mankenle-yasak-10606188_7165_m.jpg

YILLARDIR EKRANDA

Ekranlarında müzmin damadı o, Caner Toygar. Yıllar önce katıldığı evlendirme programında gelin adayı Tülin ile yaşadığı aşk büyük aşkla yıllarca konuşulmuştu. Evlenmekten vazgeçmeyen Caner Toygar, umudunu yitirmedi ve Esra Erol’un evlendirmek programına katıldı. Orada sonunda aradığı aşkı buldu ve Berke Kentli ile evlendi. Ancak sonrasında olanlar oldu.

esra-erol-da-evlenen-caner-rus-mankenle-yasak-10606188_3990_m.jpg
 

MUTLULUĞU KISA SÜRDÜ

Berke Kentli, Caner Toygar’ın çok kıskanç olduğunu, kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Caner Toygar bu iddiaları sosyal medya üzerinden reddetmişti. Şuan boşanma aşamasında olan çiftin Caner Toygar cephesinden herkesi şoke eden bir kare gelmişti geçtiğimiz günlerde.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X