‘Estetiksiz oyuncu çok az’

Dönem dizilerinin doğal güzellikteki oyunculara ihtiyacı olduğunu savunan Berrak Tüzünataç, artık estetiksiz oyuncuların yok denecek kadar azaldığını söyledi.

‘Estetiksiz oyuncu çok az’

ORGANİK YÜZLER GEREKLİ

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç, konuk olduğu bir Arap kanalına samimi açıklamalar yaptı. Önce Muhteşem Yüzyıl, ardından Filinta’daki performansıyla dönem dizilerindeki başarısını gözler önüne seren Tüzünataç, tarihi yapımların doğal güzellere ihtiyacı olduğunu belirtti. Tüzünataç, ‘Bence dönem işlerinde yüzümüzün plastiğinin de bir önemi var. Nur Fettahoğlu’nun ve benim bıçak dokunmamış yüzümüz var. Bıçak dokunmamış oyuncu sayısı az, gerçek ‘organik duran yüzler’ gerekiyor dönem işlerinde’ dedi.

AKSİYON SAHNELERİ BENİM İŞİM

Filinta dizisinde rolü gereği bir çok dövüş sahnesini dublör kulanamadan canlandıran Berrak Tüçünataç, işinin hakkını vermek için çok çalıştığını ve özel dersler aldığını söyledi. Bıçak ve kılıç kullanılan sahnelere özel olarak hazırlanan Tüzünataç, ‘Fiziksel olarak çok aktif, bol dövüş sahnelerinin olduğu bir rolüm var. Bunun için antremanlar yapıp, bıçak ve kılıç konusunda uzman eğitmenlerle çalışıyorum. AKsiyon sahneleri benim işim’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X