Eşyaları gitmeden şehit düştü

Bingöl’de PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan 24 yaşındaki polis Hasan Koçer’in İstanbul’daki baba ocağına ateş düştü.

Eşyaları gitmeden şehit düştü

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinden 10 gün önce Doğu görevi için tayini çıktığı öğrenilen şehidin, kamyona yüklenen eşyaları henüz Bingöl’e ulaşmadan, şehit haberi eşi ve ailesine ulaştığı ortaya çıktı. Dün Bingöl’de terör örgütü PKK’lı teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen 7 polisin şehit olduğu saldırıda şehit olan polis Hasan Koçer’in Kağıthane’deki baba evine ateş düştü. Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde görevliyken 10 gün önce şark görevi için tayini çıkan polisin, kamyona yüklenen eşyaları henüz Bingöl’e ulaşmadan şehit haberi eşi ve ailesine ulaştı. Şehit polisin eşi Halide Koçer ile annesi Semra ve babası Hamza Koçer, gece yarısı acı haberi alır almaz bu sabah Bingöl’e hareket etti. Bu sırada şehidin baba evinin bulunduğu binaya ve sokağa Türk bayrakları asıldı.

 

Eşyaları Bingöl’e ulaşmadan acı haber ulaştı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinden 10 gün önce doğu görevi için tayini çıktığı öğrenilen şehidin, iki yıllık evli olduğu eşi öğretmen Halide Koçer’i de götürmek için Bingöl’de tuttuğu eve dün eşyalarının kamyona yüklendiği, eşyaların henüz Bingöl’e ulaşmadan şehit haberi eşi ve ailesine ulaştığı ortaya çıktı.

Şehidin Ortabayır Mahallesi’ndeki baba evinde taziye çadırı açılırken, çocukluk arkadaşı Mustafa Yılmaz çocukluktan bu yana beraber büyüdüklerini kaydederek, “Evinin eşyalarını kamyona yeni yüklemiştik, henüz Ankara’ya varmadan acı haber geldi” diyerek üzüntülerini dile getirdi.

 

Bingöl’de PKK’lı teröristlerce yol kenarına bırakılan araçta mazotla güçlendirilmiş RDX ve TNT ile hazırlanmış tahrip gücü yüksek el yapımı patlayıcı kullanılarak gerçekleştirilen saldırıda, 7 polis şehit olmuştu. Saldırıda şehit olan 24 yaşındaki polis Hasan Koçer’in cenazesinin, yarın toprağa verileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X