Etekli hainler kıskıvrak

Sokağa çıkma yasağı ve askeri operasyonların sürdüğü Şırnak Silopi’de halkın arasına karışan 4 etekli terörist, güvenlik güçlerinden kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

Etekli hainler kıskıvrak

Terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması olan YDG-H üyesi 4 teröristin üzerinden çıkan etek ve başörtüsünü, “halkın arasına karışıp kontrol noktalarından geçmek” için giydiği öğrenildi. PKK’lıların birbirlerini tanıyabilmek için aynı renk ve desende kadın elbisesi ya da eteği giydiği de tespit edildi.

TSK AÇIKLAMA YAPMIŞTI 

Genelkurmay Başkanlığı’nın sürdürülen terör operasyonlarına ilişkin daha önce yaptığı açıklamalarda etekli teröristlerden bahsedilmişti. TSK, Şırnak Silopi’de güvenlik güçlerince oluşturulan kontrol noktasında, vatandaşların arasına karışarak kaçmaya çalışan 58 bölücü terör örgütü mensubu yakalandığını açıklamış, bazı teröristlerin etek giyerek ve örtünerek kaçmaya çalıştığı bildirilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X