Eto’o taraftarlarla buluştu

Antalyaspor, Isparta’da hazırlık maçında karşılaştığı PTT 1’inci Lig ekiplerinden Denizlispor’u 3- 0 yendi.

Eto’o taraftarlarla buluştu

Isparta’da kamp yapan Süper Lig’in yeni ekiplerinden Antalyaspor, Isparta Atatürk Stadı’nda Denizlispor’la hazırlık maçı yaptı.

Kutluhan Bilgiç, Ahmet Şimşek ve Baran Eraslan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmaya Antalyaspor kalede Saso Fornezzi, Adem, Ondrej Celustka, Lokman, Çağrı, Hüseyin, Kadir, Emrah, Emre, Şahin ve Ahmet 11’iyle başladı. Denizlispor’un ilk 11’inde ise İsmail, Furkan, Veli, Şevki, Mustafa, Tuna, Serkan, Şenol, Genkov, Daniel ve Cihan yer aldı. 

Karşılaşmaya iyi başlayan Antalyaspor, 2’nci dakikada Ahmet, 37’nci dakikada Kadir Bekmezci ve 84’üncü dakikada Can Arat’ın golleriyle Denizlispor’u 3- 0 mağlup etti.

Antalyaspor’un yeni transferi Kamerunlu Samuel Eto’o, 65’inci dakikada Emrah Başsan’ın yerine oyuna dahil oldu. Başsan oyundan çıkarken kaptanlık pazubandını Eto’o’ya verdi. 

ETO’O ENGELLİ TARAFTARA KRAMPONUNU HEDİYE ETTİ

Antalyaspor – Denizlispor maçını yaklaşık 3 bin taraftar izledi. Maç sonunda Antalyaspor taraftarları takımı tribünlere çağırarak alkışladı. Burada Samuel Eto’o taraftara üçlü çektirdi. Eto’o daha sonra soyunma odasına doğru ilerlerken engelli bir hayranına kramponlarını hediye etti.

Maç başladığında Antalyaspor taraftarı ile Isparta’dan maçı izlemeye gelen taraflar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X